A mozgás öröme!

 2012.08.06. 16:07

Az emberek sajnos nagy többsége nem mozog vagy nagyon keveset. Pedig ez nemcsak egészségünkre van jó hatással, de közérzetünkre is, és nem beszélve arról, hogy emberek között vagyunk, ami ismerkedésre is jó. Beszélgethetünk és számos csuda jó dolgot csinálhatunk együtt. 

Én pl.: kerékpározom ami nem csak a testnek, de a szellemnek is jó. Zumbázni is járok, ami szerintem a nőiességnek jót tesz, nem beszélve a jó zenéről , a táncról és a jó társaságról.

A tánccal rengeteg dolgot kitudunk fejezni és nem utolsó sorban a párunkat is meglephetjük egy-egy erotikus elemmel, szóval nagyon feltud dobni egy kapcsolatot.

Igazából mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási formát, hiszen rengeteg dolog közül választhatunk.

Szeretnénk létre hozni egy női kört vagy női klubot ( bár igazából nevezhetjük bárminek ), a lényeg, hogy egy kicsit ismerkedjünk, kimozduljunk a megszokott közegünkből . Itt beszélgethetünk bármiről, tanácsot is adhatunk egymásnak, és persze férfiakat is várjuk sok-sok szeretettel.

Szíves fogadunk mindenféle javaslatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeztetolelekmasszazs.blog.hu/api/trackback/id/tr254698620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikaszoke69 2012.08.28. 19:21:41

Szia Krisz!
Nagyon tetszik a blog-od és érdekelne a klub is,ha sikerül összehozni!Szeptembertől remélem jössz tornázni is!

lélek.kriszti 2012.08.29. 21:40:23

@erikaszoke69: Szia! Én is remélem,hogy sikerül összehozni a klubot,tornára megyek ,ha nem leszek állandóan délutános!
süti beállítások módosítása