Nyugalom

 2012.10.07. 17:17

Ebben a rohanó " bolond " világba úgy gondolom szükségünk lenne egy kis nyugalomra,amit szerintem először is önmagunkban kellene megtalálni és nem külső dolgokban keresni.

A belső béke és harmónia megtalálása az első lépés önmagunk megismerésére.

Ebben tudok ( tudunk ) segíteni a Hellinger-féle családállítással. Aki úgy gondolja és érzi,hogy szeretne tranquility_origi.jpgélete minőségén változtatni, jelentkezzen bátran nálam.

Mi is az a családállítás?

A családállítás rendkívül sikeres és hatékony módszer a tudatalattinkban lévő rejtett traumák, berögződések feltárására és helyretételére. Megoldásokat ad feszültségek, szorongások, szorongásos betegségek, sikertelenségi érzés megszüntetésére, párkapcsolati feszültségek megoldására, vagy akár hivatásunk megtalálására. Emelet akár egy hétköznapjainkban előforduló, nehezen eldönthető kérdéseinkre is segítséget tud nyújtani!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeztetolelekmasszazs.blog.hu/api/trackback/id/tr924825012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása