SZERELEM

 2012.08.25. 13:17

Mit is jelent valójában ez a szó?

Tudjuk egyáltalán, hogy mit is jelent és mi az igaz szerelem ? Itt nem függőségre gondoltam amikor minden áron tartozni akarok valakihez,hanem amikor elfogadom a másikat olyannak amilyen és így szeretem.

Tehát először is jó érzem magam vele, szinte már magamat látom a másik nemben. Élvezed a társaságát, várod,hogy láthassad, hogy beszélj vele, amikor remeg a lábad a közelében a szíved összevissza kalimpál és minden bajod van és amikor elérsz oda, hogy már megőrjít a vágy egyetlen csókjáért, hogy hozzád érjen és átöleljen. 

Na szerintem ilyen a szerelem!preview.jpg

JÁTÉKOSSÁG

 2012.08.25. 13:04

Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy tudjuk játszani.

Szerintem nem szabad túl komolyan venni semmit, hiszen színház az egész világ.

Ha eltudunk igazán lazulni akkor az élet sem olyan szörnyű mint sokan gondolják és főleg ha tudunk nevetni akkor szerintem semmi sem lehetetlen. Mindenkiben ott van ez a képesség csak elő kellene halászni, tudom ez a világ nem arra épült,hogy jól érezzük magunkat. Pedig szerintem , azért születtünk erre a világra,hogy minden téren boldogok legyünk és kiteljesedettek. 

Tehát:....játszani,játszani és játszani!20090406babajatek.jpg

ÁLARC

 2012.08.25. 12:14

Miért viselünk oly sokféle álarcot,mitől félünk,hogy nem merjük megmutatni igazi arcunkat!?

Talán attól félünk,hogy esetleg kiderül ,hogy egy kicsit mások vagyunk,és ha igen miért baj ez ,miért akarunk megfelelni a többi embernek? Hiszen csak vállalnunk kéne  önmagunkat,tudom ez nem olyan könnyű , mert így könnyen sérülhetünk. 

Igen valóban sérülhet az ember ha nyitott és azt " mondja " emberek ez vagyok  Én,de szerintem ez által sokkal erősebb is. 

Én ezt tapasztalatból mondom, igen Én ez vagyok vállalom. Kaptam is elég sok pofont sőt némelyik elég fájdalmas volt,de felálltam és azt mondtam JÓ , akkor is ez vagyok!

Tudom,hogy csak Önmagamnak kell megfelelnem senki másnak,aki szeret így is szeret, aki nem az nem.

how_to_cheat_and_not_get_caught-Small.jpg

süti beállítások módosítása