A család fontossága

 2012.02.04. 22:08

„ Tiszteld őseidet,mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát.” ( Was Albert )

 

Mi arra vállalkozunk,hogy együtt közösen egy új,de mégis régi utat járhatunk be.

 

Szeretnék visszahozni azokat  a családi értékeket amiket a média világa eltorzít,( tehát egy új mobiltelefontól nem lesz jobb a párkapcsolatod,nem lesz bensőségesebb viszonyod a gyerekeiddel,egy csokoládé desszert nem hozza össze a családot)- mert ezek mind a média üzenetei.

Az iskolában megtanítanak olvasni,írni,számolni,de amit nem tanítanak meg sehol az a kapcsolatok fontossága,azt otthonról a családból hozod ( kapod ). Alapvető és elengedhetetlen dolog tehát szüleink tisztelete hiszen tőlük kaptuk az életet.

 

A kapcsolat rendszereink, a gondolkodásunk az életvitelünk mind kihat  az egészségünkre,a párkapcsolatunkra és a foglalkozásunkra.

Fontos egy kapcsolatban ( ez minden kapcsolatra érvényes) a szeretet, a kommunikáció.

A beszélgetés két ember között életünk fontos része hiszen így értjük meg egymást („ néma gyereknek az anyja sem érti a szavát”) tudjuk,hogy mit jelent ez a mondás.

Figyeljünk egymásra (férjünkre,feleségünkre,gyerekeinkre,rokonaikra és barátainkra)  és személyesen beszélgessünk egymással ne az interneten és telefonon keresztül ez olyan személytelen,ne a tévét nézzük hanem álljunk meg egy kicsit ebben a rohanó világban és szakítsunk időt azokra az emberekre akik fontosak nekünk.

Az élet oly rövid és ha még ráadásul dupla tempóval éljük,mint ahogy  kéne csak azt vesszük észre,hogy elszaladt mellettünk  pedig még annyi mindent akartunk.

Éppen ezért olyan párkapcsolatban éljünk ami boldoggá tesz és lehetőleg olyan munkát végezünk amit szeretünk ,mert a belső harmónia kihat az egészségünkre.

 

  • EGÉSZSÉG
  • PÁRKAPCSOLAT
  • FOGLALKOZÁS, HIVATÁS, s ezek a dolgok mind összefüggenek

 

Mi már elindultunk a változás útján, és a tanulással együtt életünk része lett,és ezt a tudást szeretnék minél több emberrel megosztani.

 

Megismerkedtünk:

Agykontrollal, Családállítással, Önismerettel, Kineziológiával, Tantrával (női-férfi energiák találkozása ), Kártyajóslással, SVT-vel, Asztrológiával, Tarot kártyajóslással.

 

Könyvajánló:

-         Müller Péter: Benső Mosoly

-         Gerlinde Ortner. Gyógyító Mesék

-         Louise L. HAJ: Az erő benned van,Éld az életed

-         Csernus Imre: Férfi,Nő, Ki nevel a végén?

-         Bert Hellinger:  Kétféle boldogság

-         Bertold Ulsamer: Gyökerek nélkül nem lehet repülni      

 

Várunk szeretettel minden kérdést és hozzászólást és ötleteket is szívesen fogadunk!

 

Kriszti :)

 

 Fénykép2106.jpg

süti beállítások módosítása